674-866-6695
top of page

JUHO KEITAANNIEMI

Black Grunge
VALMENTAJA

"Olen koko ikäni harrastanut jonkinlaista liikuntaa, mutten kuitenkaan kilpaillut missään lajissa suuremmin, vaan pitänyt harrastuksen enemmän liikunnan ilossa kuin kilpailemisessa. Harrastamaani lajivalikoimaan kuuluu muun muassa murtomaahiihto, Ultimate -frisbee, juoksu, crossfit, uinti ja suunnistus, sekä tietenkin TFW."

TFW -TAUSTA 

"Ensikosketuksen TFW -harjoitteluun sain TFW Turun salilla, kun Spartan Sport Centerin asiakkuuteni siirtyi TFW:lle vuonna 2015. Todellinen rakkaus TFW -harjoitteluun syttyi roihuun kuitenkin vasta 2017, kun avasin ensimmäistä kertaa TFW Vantaan ovet. TFW Vantaan saranoita onkin tullut kulutettua yli 500 treenin verran. 

TFW perustuu, paitsi toimivaan yksinkertaiseen ohjelmointiin, suurelta osin yhteisöllisyyteen. Tämä yhteisöllisyys tekee TFW:stä mielettömän hyvän paikan, sillä yhdessä treenatessa tulee haastettua itseä ja kaveria saavuttamaan tavoitteitaan. Lisäksi yhteisöllisyyden vuoksi TFW:llä on aina hauskaa.

 

Minulle on tärkeää ottaa kaikki huomioon ja TFW on maniosti skaalattavissa monelle tasolle. Itselleni tärkeää on uuden oppiminen ja itseni haastaminen, niin salilla kuin muuallakin. Treenaan tavoitteellisesti ja tosissani, mutten vakavasti. Esimerkiksi voimatunneilla treenataan tosissaan painojen nostamista, vaikka välillä treeni meneekin painojen laskemisen harjoitteluun. Jos tykkäät haastaa omia rajojasi, tiedät varmasti mistä puhun!

TFW:llä parhaita asioita ovat ihmiset ja hyvä meininki. Tavoitteenani on johtaa esimerkillä ja ylläpitää sitä mahtavaa yhteishenkeä ja meininkiä, joka meillä on, sillä yhteishenki kantaa ja kannustaa meitä vieläkin parempiin suorituksiin.

High five, treeneissä nähdään!"

Juho_edited.jpg
KOULUTUKSET
  • TWF Level 1 -ohjaajakoulutus

  • Spartan Mobility, Spartan Academy

  • Emergy: Johda tunneilmastoa

  • Value Based Leadership -koulutus (2013, fasilitaattorina 2022)

  • Partiojohtajan jatkokurssi

  • Partiojohtajan peruskurssi 

bottom of page