1 kk alkaen

119 €

TFW Vantaa- jäsenyys sisältää neljä TFW-treeniä viikossa.

3 kk alkaen

104 €

TFW Vantaa- jäsenyys sisältää neljä TFW-treeniä viikossa.

6 kk alkaen

96 €

TFW Vantaa- jäsenyys sisältää neljä TFW-treeniä viikossa.

12 kk alkaen

89 €

TFW Vantaa- jäsenyys sisältää neljä TFW-treeniä viikossa.

TFW TUNNIT

TFW 4D4E

Training For Warriors -systeemiin kuuluu olennaisesti ajatus, että 4 treeniä viikossa riittää. Tunnuslause 4D4E (4 days forever) muistuttaa meitä tästä. Jokaisella meistä on kuormitusta arjessa harjoitusten lisäksi: perhe, työt, muut harrastukset tai opiskelut. Tästä syystä koko ajan ei voi harjoitella. Uni, lepo ja ruokailu ovat yhtä tärkeitä kuin itse harjoittelu. Neljä harjoitusta viikossa riittää!

TFW TUNNIT

TFW HURRIKAANI

Hurrikaani on harjoituksena voimakas kuin myrsky! Hurrikaani on TFW-metodin ylpeyden aihe ja yksi peruspilareista. Harjoitus saa aikaan kehossa tehokasta rasvan palamista. Näillä tunneilla syke kohoaa, hiki virtaa ja hymy nousee väkisin korviin. Hurrikaaneissa hikoillaan kahdesti viikossa kaksi erilaista harjoitusta. Harjoituksissa käytetään kehonpainoa, kahvakuulia, käsipainoja sekä kuntopalloja. Harjoitus on hyvin toiminnallinen ja kehittää suhteellista voimaa. Tunnit ovat ohjattuja ja soveltuvat kaiken tasoisille. Valmentaja huolehtii, että jokaiselle löytyy sopivat liikkeet. Tunnin kesto on 60 minuuttia.

TFW TUNNIT

TFW VOIMA 1 JA 2

Voimatunneilla rauta liikkuu! TFW-metodin kulmakivi on voimaharjoittelu. Työkaluina ovat levypainot, käsipainot ja kahvakuulat. Harjoitukset ovat yksinkertaisia ja tehokkaita. Tavoitteena on kehittää maksimivoimaa ja polttaa rasvaa. Harjoittelu on jaettu ylä- ja alavartaloon, joista molemmat käydään läpi kerran viikossa. Näitä tunteja kutsutaan nimellä Voima 1 (ylävartalo) ja Voima 2 (alavartalo). Muun muassa maastaveto, kyykky ja leuanveto tulevat tutuiksi TFW-voimatunneilla. TFW-metodia noudattamalla jokainen voi saada vedettyä ensimmäisen leuanvetonsa! Pääliikkeet vaihtuvat kuukausittain. Tunnit ovat ohjattuja. Liikkeitä voidaan muuntaa jokaisen tasolle sopivaksi. Tunnin kesto on 60 minuuttia.

TFW TUNNIT

SPEED & STRENGTH

Speed & Strength on yhdistelmä hurrikaani- ja voimatunneista. Tunneilla tehdään voimaharjoittelua, mutta liikkeet tehdään nopeasti usean liikkeen sarjoina. Räjähtävyys on avainsana! Työkaluina toimivat kehonpaino, levypainot, käsipainot ja kahvakuulat. Tunnit ovat ohjattuja. Valmentaja auttaa sopivan työkalun valinnassa ja liikkeet on mahdollista suorittaa lähtötasosta riippumatta. Tunnin kesto on 60 minuuttia.