674-866-6695
top of page
Mikä TFW

MIKÄ TFW?

TLV01001_edited.png

BRING OUT THE WARRIOR WITHIN

TFW:llä eli Training For Warriorsilla kiteytyy yhteisöllisen toiminnallisen harjoittelun ydin.

Harjoituksissa vahvistetaan kehon lisäksi mielen lujuutta ja jokaisen sisäinen taistelija pääsee esiin.

 

TFW -systeemin kehitti amerikkalainen Martin Rooney yli 20 vuotta sitten. Systeemiä käyttivät alkuun maailman eturivin kamppailijat. Ajan saatossa Rooney kehitti menetelmiään soveltumaan kenen tahansa hyödynnettäväksi - tänä päivänä globaalisti toimivilla TFW -saleilla voivatkin harjoitella harjoittelun skaalautuvuuden ansiosta vieretysten niin huippu-urheilijat kuin ihmiset, joilla ei ole aiempaa liikuntataustaa.

IT IS ABOUT OTHERS

TFW -harjoittelussa keskitytään toisiin ja motivoiminen on avainsana - harjoituksissa ei kilpailla vaan opetellaan iloitsemaan myös muiden onnistumisista.

Tunneilla harjoitellaan ryhmässä sekä pareittain.

Keltaisten seinien sisällä, vihreällä nurmella, opetellaan näkemään maailmaa toisin silmin.

Training For Warrios on kansainvälinen yhteisö, perhe, joka tukee ja auttaa toinen toistaan menestymään ja jaksamaan. Yhteisö on TFW:n ehdoton vahvuus ja voimavara.

TFW taistelee hyvinvoinnin lisäämisen puolesta.

Haluamme auttaa jokaista löytämään itsestään sisäisen taistelijan, josta tulee parempi vanhempi, puoliso, pomo tai parempi työntekijä. Taistelijan, joka saa toiset voimaan paremmin. Taistelijan, joka uskoo omiin kykyihinsä ja saavuttaa unelmansa. Taistelijan, joka voi muuttaa koko maailman. Yksi teko kerrallaan!
 

Modern bridge
TFW Vantaan tarina

TFW VANTAAN TARINA

Tero Puukko_edited.png
Linda Puukko_edited.png
Ali Jahangiri_edited.png

Tero Puukko, omistaja, päävalmentaja

Linda Puukko, omistaja, päävalmentaja

Ali Jahangiri, omistaja, valmentaja

"Into the roar"

Linda Puukko, Tero Puukko, ja Ali Jahangiri ryhtyivät TFW Vantaan omistajiksi vuonna 2020. Jokaisella omistajista on pitkä TFW -tausta, ja he tekevät työtä salin eteen hartiavoimin, sydämellään.

"Halusimme kehittää TFW Vantaasta paikan, johon jokainen - urheilutaustastaan tai elämäntilanteestaan riippumatta - kokee itsensä aina tervetulleeksi​. Tärkein osa-alue TFW-systeemissä onkin taistelijoidemme ("Warrior") motivoiminen ja yhteisöllisyys, TFW-perhe", sanoo Linda Puukko, TFW Vantaan omistaja ja päävalmentaja.

 

"Yli 10 vuoden TFW-kokemuksellani voin ilolla todeta, että salimme on paikka, jossa  saamme seurata lukuisien taistelijoidemme mielettömiä kasvutarinoita  ja upeita onnistumisia joka päivä!", Linda Puukko jatkaa.

"Me tiedämme, että jos harjoituksissa ei viihdy tai harjoittelusta ei nauti, on sitoutuminen siihen mahdotonta. Omistajina ja yhteisönä tavoitteemme on se, että jokainen taistelijamme tulee kohdatuksi omana itsenään", kertoo Tero Puukko, TFW Vantaan toinen omistaja ja päävalmentaja.

"Tärkeimpänä salillamme ovat sen sinnikkäät, ainutlaatuiset taistelijat, ja mahtavat, sitoutuneet valmentajat, joiden avulla ylläpidetään todellista TFW:n sydäntä; sen yhteisöllistä kulttuuria. Löysin itsekin TFW:stä reilut 10 vuotta sitten elämälleni kompassin, ja mahtavan kasvualustan valmentajana. Koen etuoikeutenani kulkea taistelijoidemme matkassa TFW:n arvojen ja toimintaperiaatteiden mukaan heitä omilla poluillaan auttaen", Tero Puukko jatkaa.

"TFW-systeemissä ei kilpailla toisia vastaan", Ali JahangiriTFW Vantaan kolmas omistaja ja valmentaja  toteaa. "Siinä harjoittelun keskipisteenä on kehon, mielen ja henkisen hyvinvoinnin kehittäminen yksi askel kerrallaan.

Tällä tiellä kaikki meidän salimme valmentajat ovat koko TFW Vantaan familian tukena toinen toistaan kannustaen", hän jatkaa. "Uskon sekä TFW -systeemiin että omistajakumppaneihini, ja olen innoissani siitä, mitä olemme yhdessä rakentaneet - ja mihin voimmekaan vielä päästä!", Jahangiri iloitsee.

TFW Vantaa on osa globaalia TFW -affiliaattien verkostoa.

Haastattelupyynnöt:

INFO@TFWVANTAA.COM
 

LINDA PUUKKO

+358 40 558 7807 LINDA@TFWVANTAA.COM
 

TERO PUUKKO

+358 50 432 6649 TERO@TFWVANTAA.COM

 

TFW VANTAAN OMISTAJAT:

TFW VANTAAN TOIMINTA

TLV00928_edited_edited.jpg
Valmennustiimi

VALMENNUSTIIMI

TFW Vantaan valmentajiin kuuluu upeita, vahvoja ja sisukkaita valmentajia, joista kukin on harjoitellut jo vuosia myös itse TFW:llä.

 

Valmentajamme ovat suurella sydämellä ja vankalla asiantuntijuudella auttamassa taistelijoitamme kohti jokaisen omia tavoitteita. Yhdessä olemme enemmän!

JOIN THE RESISTANCE!

bottom of page