674-866-6695
top of page

WARRIOR ÄIDIT

Mother and Baby
Elokuussa 2022 starttasi erityisesti äideille suunnattu ryhmä TFW Vantaalla.
Ryhmä sopii kaikille - niin odottajille kuin synnyttäneille.

 

Tunneilla huomioidaan sekä raskauteen että sen jälkeiseen aikaan liittyvät yksilölliset muutokset kehossa ja pyritään rakentamaan asteittain kapasitettia kohti kuutta pääliikettä, mikä mahdollistaisi paluun takaisin normaaliin harjoitteluun.

Pääliikkeet ovat etukyykky, takakyykky, maastaveto, pystypunnerrus, leuanveto ja penkkipunnerrus.

Tunnit ohjaa fysioterapeutti, valmentaja Nora Mårtensson. Äitien yksilöllisiä valmennuksia Nora on pitänyt vuodesta 2017 lähtien. 

Kausi alkaa 23.8.2022 klo 13:00 ja päättyy 6.12.2022, tunneille voit ostaa 10 kerran kortin hintaan 198 € ja hyödyntää

sitä kauden aikana omien aikataulujesi puitteissa.

 

Mikäli sinulla herää kysyttävää tunnista tai siihen osallistumisesta, voit olla Noraan yhteydessä puhelimitse 0405170225 tai sähköpostitse coachphysio@outlook.com.

ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA
 
”Olen käynyt raskauden puolivälistä tarvittaessa (noin kerran kuussa) Noran vastaanotolla ja saanut hyviä ohjeita miten voin skaalata kuukauden pääliikkeitä itselle sopiviksi. Lisäksi olen saanut helpotusta liitoskipuihin sopivilla harjoitteilla. Nämä ovat mahdollistaneet harjoittelun TFW:llä turvallisesti myös raskauden aikana jopa nyt alkavalle viikolle 38, mistä olen tosi kiitollinen!”
 
"Ymmärtäväinen, asiakkaan huomioonottava, tilanteenlukutaito täysi "100" - kannustava, lempeä ja samalla asiakasta motivoiva ja tsemppaava. Osaa vaatia vielä sen yhden toiston!"
bottom of page