+358 (0)40 0758 085 info@tfwvantaa.com

TFW Vantaalla uudet ryhmäkoot 1. kesäkuuta lähtien. 

Sisäryhmämme koot ovat toukokuun loppuun asti 1+9 kokoisia ja tuntiaikataulut on muutettu siten, että vaihtovälit ryhmien välillä mahdollistavat ryhmien vaihdon ilman kontaktia, sekä salin puhdistamisen ryhmien välillä. Kesäkuun alusta nostamme sisätreenien ryhmäkokoa porrastetusti turvallisen harjoittelun takaamiseksi. Sali on 350m2 ja mahdollistaa treenaamisen huomioiden turvavälit.  Salin  välineet desinfioidaan, jokaisen harjoittelukerran jälkeen.

Tämän lisäksi harjoittelemme ulkona lähes päivittäin pienryhmässä toukokuun loppuun 1+9 ryhmissä, jonka jälkeen kesäkuun alusta ulkotreenien ryhmäkoko nostetaan kahteenkymmeneen. 

Kotitreenit mahdollistuu myös 4 kertaa viikossa videovälitteisen valmennuksen sekä facebook live tuntien muodossa niin halutessasi.

Kaiken tämän lisäksi ravintovalmennusta, webinaareja, tietoiskuja ja paljon muuta!

POIKKEUSOLOJEN AIKATAULUT NYT ETUSIVULLA. Tuntiaikataulut ovat tietenkin lisäksi tunti- ja laskutusohjelmassamme wodconnectissa nähtävissä jäsenillemme. Voit kysyä aikatauluista tarvittaessa meiltä sähköpostitse.

1. kesäkuuta ulkotreenien ryhmäkoot ovat 20 ja sitäryhmien ryhmäkokoa kasvatetaan porrastetusti turvallisen treenaamisen takaamiseksi. Sisäryhmien vaihtovälit varmistavat edelleen, että sali saadaan puhtaaksi ennen seuraavaa ryhmän alkua.

Voit kysyä lisää info@tfwvantaa.com