+358 (0)40 0758 085 info@tfwvantaa.com

TFW Vantaa

TFW Vantaa on toiminnallisen harjoittelun sali, joka on osa maailmanlaajuista TFW perhettä. TFW Vantaan peräsimessä on Jarno Keskinen, joka on toiminut vuodesta 1997 ihmisten liikuttajana, fysioterapeuttina sekä muiden liikunnan ammattilaisten kouluttajana. Olitpa sitten minkätasoinen liikkuja hyvänsä, TFW Vantaa antaa hyvät eväät harjoitteluun ja hyvinvointiin vahvaa asennetta unohtamatta!

TFW Vantaa Head Coach

Coach Keskinen

Jarno Keskisen tie tähän pisteeseen kulkee fysioterapian maailmasta. Herkeämätön tiedonnälkä on ajanut TFW Vantaan päävalmentajaa pitkin maailmaa tehokkaimpia harjoitusmenetelmiä etsimässä. Training for Warriors metodiin Keskinen tutustui 2008, kun TFW:n perustaja Martin Rooney oli Suomessa ensimmäistä kertaa pitämässä koulutusta. Unelmista tulee totta, kun tekee töitä niiden saavuttamiseksi ja näin TFW Vantaa aukaisee ovensa 26.10.2015.

Jarno Keskisen rakkaus valmentamiseen syntyi 90-luvun puolessavälissä, kun hän pääsi valmentamaan käsipallossa Spartan poikien B-junioreita. TFW Vantaan päävalmentajan työn lisäksi Jarno toimi kausilla 2013-2015 Suomen naisten käsipallomaajoukkueen fysioterapeuttina/fysiikkavalmentajana. Aiemmin Jarno on toiminut myös TPS juniorijääkiekko ry:n konsultoivana fysiikkavalmentajana, jossa Jarnon rooli oli tuolloin toiminnallisen liikkuvuuden parantaminen ja loukkaantumisien ennaltaehkäisy.

Fysioterapeutin työn ohessa Jarnolla on ollut useita henkilökohtaisia valmennettavia vuosien varrella. Jarno Keskinen jatkaa edelleen yksilövalmentamista useissa eri lajeissa (jääkiekko, käsipallo, jalkapallo, yleisurheilu). Yksilövalmennettavien joukosta löytyy myös niitä, joilla ei ole urheilutaustaa. Yksilövalmennusaikoja voi tiedustella osoitteesta info@tfwvantaa.com.

Fysioterapeutin yksityisvastaanottoa Jarno Keskinen on pitänyt vuodesta 1997. Tällä hetkellä Jarno toimii TFW Vantaan päävalmentajan työn lisäksi Terveystalossa Flamingossa. Tärkeimmät osaamisalueet ovat liikkeen diagnostiikka osana tuki- ja liikuntaelin diagnostiikkaa.

Jarno on kouluttanut vuosien varrella liikunnanohjaajille, personal trainereille, fysioterapeuteille ja fysioterapiaopiskelijoille toiminnallisen liikkeen diagnostiikkaa ja hoitoa sekä harjoittelua.

Jarno on yksi Nordic Health Academic (NHA) kouluttajista. NHA kouluttaa American Counsil on Exersice (ACE) cerifioituja personal trainereita Suomessa.

Tämän seurauksena hän on American Counsil on Exercise:n kautta yksi harvoista ACE International Master Trainereista maailmassa.

Tiedon jakaminen on hänen intohimonsa. ”Yksin pääsee nopeasti, joukolla pääsee pitkälle” – onkin hänen yksi lempilauseistaan.

Voit seurata häntä sosiaalisessa mediassa @coachjarnokeskinen

Koulutukset & sertifikaatit:

 • Fysioterapeutti 1993-1997
 • OMT (tuki- ja liikuntaelinfysioterapian erikoistumisopinnot) (SOMTY ry.) 2002-2005
 • ACE-CPT (American Counsil on Exercise – Cetifioitu Personal Trainer)
 • ACE International Master Trainer (ACE Certifioitu Personal Trainer -kouluttaja)
 • Training for Warriors Level 1 ja Level 2 (TFW / Martin Rooney)
 • Coaching Greatness (Martin Rooney)
 • Functional movement specialist (FMS)
 • SFMA (toiminnallisen liikkeen diagnostiikka)
 • NLP Practitioner
 • Dry needling
 • Jalkaterapian perusteet ja pohjallisterapia (Savonlinna)
 • Painonnostoliiton koulutuksia
 • Useita kurssipohjaisia koulutuksia, seminaareja ja kongresseja niin kotimaassa kuin ulkomailla vuosien 1997 ja 2019 välissä.

Coach

Coach Tero

Tero on ennen TFW:lle liittymistään harjoittanut omatoimista saliharjoittelua, Crossfitiä, kehonpaino- ja toiminnallista harjoittelua, katupyöräilyä, esterataharjoittelua ja juoksua. Juniorina lajeina oli tennistä ja jääkiekkoa.
Omassa harjoittelussa Teroa motivoi haasteet ja itsensä ylittäminen. Tavoitteena kokonaisuudessaan parempi olo ja korkea energiataso.

Valmentamisesta Tero innostui kouluttaessaan ihmisiä omassa arkityössään. TFW filosofia ja systeemi vakuutti nopeasti. Erityisesti Teroa valmentamisessa motivoi se että pääsee vaikuttamaan positiivisesti toisten onnistumiseen ja kehittymiseen. Samalla valmentaessa oppii myös itsestään paljon uutta.

Koulutukset ja sertifikaatit:

 • Training for Warriors Level 1 (TFW / Martin Rooney)
 • Useita johtamiskursseja mm. “valmentavasta johtamisesta”.

Coach

Coach Johanna

Johanna on valmentaja, joka näkee jokaisessa ihmisessä potentiaalia kehittyä paremmaksi.

Johannan ote valmennukseen on kokonaisvaltainen. Kun perusasiat on kunnossa ja ihminen voi hyvin kaikilla elämän osa-alueilla, on mahdollisuus kehittyä ja saada itsestään enemmän irti.

Johanna on koulutukseltaan fysioterapeutti ja kiinnostunut sitä kautta valmentamisesta.  Valmennuksessa hänestä on kiinnostavaa ohjata ihmisten liikettä ja liikkumista. Johannan treeneissä kehoa haastetaan monipuolisesti ja hän pitää myös kehonhuoltotunteja TFW Vantaalla.

Pääasiallisesti Johanna työskentelee fysioterapeuttina Suomen Kansallisbaletissa, jossa hän vastaa ammattitanssijoiden fysioterapiasta, kuntoutuksesta ja valmentamisesta.

 

Koulutukset & sertifikaatit:

 • Fysioterapeutti AMK, 2004-2007
 • Lukuisia fysioterapia-alan koulutuksia manuaalisesta terapiasta, terapeuttisesta harjoittelusta sekä liikkeen ohjaamisesta
 • Training for Warriors Level 1 (TFW / Martin Rooney)
 • Coaching greatness (Martin Rooney)

Coach

Coach Pia

Pia on ollut lapsesta asti intohimoinen urheilun harrastaja. Nuorempana Pian lajina oli yleisurheilu ja siinä on tullut monipuolisesti tutuksi niin hyppylajit kuin 7-ottelukin. Kilpailemisen lopetettuaan Pia siirtyi kuntosalilla treenaamisen maailmaan ja vuonna 2016 hän löysi oman paikkansa TFW Vantaalta.

Pian mielestä treenaamisessa parasta on itsensä haastaminen, liikunnasta nauttiminen ja hyvä olo. Valmentajana Pia on kannustava ja hän haluaa aina rohkaista kaikkia tekemään oman parhaansa. Pialle on tärkeää, että jokainen voi urheilun kautta saada elämäänsä iloa sekä onnistumisen kokemuksia. TFW:llä Pia on oppinut, että elämässä kannattaa tehdä itselleen tärkeitä asioita ja mennä rohkeasti kohti omia unelmiaan.

TFW:llä valmentamisen lisäksi Pia on valmentanut yleisurheilua vuodesta 2005 lähtien. Valmennuskokemusta löytyy myös juoksukoulujen ja ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta sekä yksilövalmennuksista personal trainerinä.

Tällä hetkellä Pia opiskelee liikuntapedagogiikkaa Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa.

Koulutukset ja sertifikaatit:

 • Suomen Urheiluliitto ry – yleisurheilun ohjaajakurssi, v. 2006
 • Trainer Lab – Personal Trainer, v. 2015
 • Training for Warriors Level 1 (TFW / Martin Rooney)
 • Elixia – Ryhmäliikuntakoulutuksia: kettlebell, prformance basic & olympic lifting, crosstraining, outdoor running, v. 2016
 • Suomen Urheiluliitto ry – Nuorisovalmentaja tutkinto, v. 2018

Coach

Coach Jaakko

Jaakko on joukkuepelaaja, jolle muiden onnistuminen ja auttaminen on palkitsevinta.
Tulosta tehdään, varmuudella, rauhallisuudella  ja yksityiskohtia hiomalla. Tippaakaan periksi antamatta.

Koulutukset & sertifikaatit:

 • Training for Warriors Level 1 ja Level 2 (TFW / Martin Rooney)
 • Movement koulutus (Spartan)

Coach

Coach Tanja

Tanjaan on pieneen pakettiin pakattu
huikea määrä positiivista energiaa. Hän tekee asiat aina täysillä ja täydellä sydämellä. Tanjan energia tarttuu ja saa sinut antamaan pikkuisen enemmän, kuin mitä luulit itsestäsi löytyvän.

Koulutukset ja sertifikaatit:

 • Training for Warriors Level 1 (TFW / Martin Rooney)
 • Nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja
 • Lähihoitaja, sairaanhoito ja huolenpito
 • Movement koulutus (Spartan)
 • Muistihoitaja

 

Coach

Coach Matti

Matti on heleä-ääninen, liikunnan linkkuveitsi, jonka pitkä liikuntatausta ulottuu yleisurheilusta kamppailulajeihin ja triathlonharjoitteluun. TFW Vantaalla treenaaminen vei miehen mukanaan marraskuussa 2015. Positiivisella energialla eteenpäin puskeva ukkeli luo salilla hyvää henkeä ja motivoi muita omalla esimerkillään.  Valmentajana Matti nojaa siihen, että tekeminen motivoi ja tuottaa tuloksia, kun on hauskaa. Yhdessä tekeminen se on tietenkin vielä hauskempaa. Kovaa voi treenata myös niin että on kivaa! Matin tunnilla vedetäänkin tosissaan mutta ei vakavissaan.

Koulutukset & sertifikaatit:

 • Training for Warriors Level 1 (TFW / Martin Rooney)

TFW Vantaa

Auki:
Ma-Pe 6:45-8:30
sekä 16:30-20:00,
La 10:30-13:00

Erikoisaukioloajat juhlapäivinä
ja pyhinä ilmoitetaan erikseen.

TFW Vantaa on toiminnallisen harjoittelun sali, joka on osa maailmanlaajuista TFW perhettä. Olitpa sitten minkätasoinen liikkuja hyvänsä, TFW Vantaa antaa hyvät eväät harjoitteluun ja hyvinvointiin vahvaa asennetta unohtamatta!

© 2017 TFW Vantaa.

TFW VANTAA

Puutarhatie 24, talo D
01300 Vantaa, Finland

+358 (0)40 0758 085
info@tfwvantaa.com

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 6:30-8:30 ja
(ma ja pe 10.30 - 12.30)
sekä 16:30-20:00,
La 08:30-11:30 ja
sunnuntaina 15.30-19.00

Erikoisaukioloajat juhlapäivinä ja
pyhinä ilmoitetaan erikseen.

Ilmoittaudu tunneillemme
WODconnect-palvelussa.