+358 (0)40 0758 085 info@tfwvantaa.com

TFW Vantaa

TFW Vantaa on toiminnallisen harjoittelun sali, joka on osa maailmanlaajuista TFW perhettä. TFW Vantaan peräsimessä on Jarno Keskinen, joka on toiminut vuodesta 1997 ihmisten liikuttajana, fysioterapeuttina sekä muiden liikunnan ammattilaisten kouluttajana. Olitpa sitten minkätasoinen liikkuja hyvänsä, TFW Vantaa antaa hyvät eväät harjoitteluun ja hyvinvointiin vahvaa asennetta unohtamatta!

TFW Vantaa Head Coach

Coach Keskinen

Jarno Keskisen tie tähän pisteeseen kulkee fysioterapian maailmasta. Herkeämätön tiedonnälkä on ajanut TFW Vantaan päävalmentajaa pitkin maailmaa tehokkaimpia harjoitusmenetelmiä etsimässä. Training for Warriors metodiin Keskinen tutustui 2008, kun TFW:n perustaja Martin Rooney oli Suomessa ensimmäistä kertaa pitämässä koulutusta. Unelmista tulee totta, kun tekee töitä niiden saavuttamiseksi ja näin TFW Vantaa aukaisee ovensa 26.10.2015.

Jarno Keskisen rakkaus valmentamiseen syntyi 90-luvun puolessavälissä, kun hän pääsi valmentamaan käsipallossa Spartan poikien B-junioreita. TFW Vantaan päävalmentajan työn lisäksi Jarno toimi kausilla 2013-2015 Suomen naisten käsipallomaajoukkueen fysioterapeuttina/fysiikkavalmentajana. Aiemmin Jarno on toiminut myös TPS juniorijääkiekko ry:n konsultoivana fysiikkavalmentajana, jossa Jarnon rooli oli tuolloin toiminnallisen liikkuvuuden parantaminen ja loukkaantumisien ennaltaehkäisy.

Fysioterapeutin työn ohessa Jarnolla on ollut useita henkilökohtaisia valmennettavia vuosien varrella. Coach Keskinen jatkaa edelleen yksilövalmentamista useissa eri lajeissa (jääkiekko, käsipallo, jalkapallo, yleisurheilu). Yksilövalmennettavien joukosta löytyy myös niitä, joilla ei ole urheilutaustaa.

Fysioterapeutin yksityisvastaanottoa Jarno Keskinen on pitänyt vuodesta 1997. Tällä hetkellä Jarno toimii TFW Vantaan päävalmentajan työn lisäksi Terveystalossa, jossa pääasiallisena vastuuna on toimia urheiluklinikan asiantuntijana sekä OMT-fysioterapeuttina. Tärkeimmät osaamisalueet ovat liikkeen diagnostiikka sekä tuki- ja liikuntaelin kuntoutus.
Jarno on kouluttanut vuosien varrella liikunnanohjaajille, personal trainereille, fysioterapeuteille ja fysioterapiaopiskelijoille toiminnallisen liikkeen diagnostiikkaa ja hoitoa sekä harjoittelua.

Tiedon jakaminen on hänen intohimonsa. ”Yksin pääsee nopeasti, joukolla pääsee pitkälle” – onkin hänen yksi lempilauseistaan.

Koulutukset & sertifikaatit:

 • Fysioterapeutti 1993-1997
 • OMT (tuki- ja liikuntaelinfysioterapian erikoistumisopinnot) (SOMTY ry.) 2002-2005
 • Training for Warriors Level 1 ja Level 2 (TFW / Martin Rooney)
 • Coaching Greatness (Martin Rooney)
 • Functional movement specialist (FMS)
 • SFMA (toiminnallisen liikkeen diagnostiikka)
 • NLP Practitioner
 • Dry needling
 • Jalkaterapian perusteet ja pohjallisterapia (Savonlinna)
 • Painonnostoliiton koulutuksia
 • Useita kurssipohjaisia koulutuksia, seminaareja ja kongresseja niin kotimaassa kuin ulkomailla vuosien 1997 ja 2018 välissä.

Coach

Tero Laitinen

Tero on ennen TFW:lle liittymistään harjoittanut omatoimista saliharjoittelua, Crossfitiä, kehonpaino- ja toiminnallista harjoittelua, katupyöräilyä, esterataharjoittelua ja juoksua. Juniorina lajeina oli tennistä ja jääkiekkoa.
Omassa harjoittelussa Teroa motivoi haasteet ja itsensä ylittäminen. Tavoitteena kokonaisuudessaan parempi olo ja korkea energiataso.

Valmentamisesta Tero innostui kouluttaessaan ihmisiä omassa arkityössään. TFW filosofia ja systeemi vakuutti nopeasti. Erityisesti Teroa valmentamisessa motivoi se että pääsee vaikuttamaan positiivisesti toisten onnistumiseen ja kehittymiseen. Samalla valmentaessa oppii myös itsestään paljon uutta.

Koulutukset ja sertifikaatit:

* Training for Warriors level 1. instructor (TFW / Martin Rooney)
* useita johtamiskursseja mm. valmentavasta johtamisesta”.

Coach

Judit Sziva

Hip-Hop dancer originally from Hungary. She has done rhythmic gymnastics, track-and-field, played football and volleyball. She has been dancing for the past 10 years. Travel-addict; she has lived in USA, England, Spain and now ready to conquer Finland.

In Helsinki she has been dancing hip-hop and break dance at Saiffa Dance School, and is also coached by SOLPM founder, B-boy Guinho. Judit is an energy-bomb, who is passionate about fitness. Lifestyle: calisthenics.

 • Training for warriors level 1 and level 2 (TFW/Martin Rooney)
 • Foundation Diploma in Sports Nutrition (from Shaw Academy)
 • Bodyweight Instructor (SpartanGear)

Coach

Kimmo “Tähkis” Tähkäpää

Tähkis omaa monipuolisen taustan liikunnasta ja urheilusta amerikkalaisesta jalkapallosta kamppailulajeihin. Kouluttamisesta ja lähinnä taitojen opetuksesta hänellä on ehtinyt kertyä kokemusta parinkymmenen vuoden ajalta sekä työ- että vapaa-ajalta. Halu valmentaa kumpuaa siitä hyvästä olosta, jonka saa voidessaan tehdä valmennettavista parempia ja haastaa siinä samalla itsensä tulemaan paremmaksi.

Koulutukset:

TFW Level 1 & 2

Klaus Kärjenmäki

Klaus on innokas treenaaja ja kiinnostunut monipuolisesta urheilusta ja terveellisestä elämäntavasta, sekä oikeasta ravinnosta. Todellinen intohimo urheiluun heräsi lukioaikana, jolloin voimaharjoittelu tuli tutuksi. Klaus on saliharjoittelun lisäksi treenannut junnuna karatea. Myöhemmin Klaus on harjoitellut nyrkkeilyä sekä vapaaottelua.

Intohimo liikkumiseen ja treenaamiseen vaikutti suuresti myös hänen opiskelusuuntaansa valintaan. Klaus valmistuu fysioterapeutiksi Arcadasta 2015 aikana. Klausin lopputyö liittyy voimanostajien vammojen syiden selvitykseen ja niiden ennalta ehkäisyyn. Klaus hallitsee käytännön kielinä ruotsin, suomen ja englannin.

Koulutukset ja sertifikaatit

 • Training for Warriors level 1. instructor (TFW / Martin Rooney)
 • Fysioterapeutti 2015
 • Faskia ja venytyshieronta (Jari Ylinen)
 • Liiketoimintaketjun testaus, liikediagoosi ja korjaavat harjoitteet (Jarno Keskinen)

TFW Vantaa

Auki:
Ma-Pe 6:45-8:30
sekä 16:30-20:00,
La 10:30-13:00

Erikoisaukioloajat juhlapäivinä
ja pyhinä ilmoitetaan erikseen.

TFW Vantaa on toiminnallisen harjoittelun sali, joka on osa maailmanlaajuista TFW perhettä. Olitpa sitten minkätasoinen liikkuja hyvänsä, TFW Vantaa antaa hyvät eväät harjoitteluun ja hyvinvointiin vahvaa asennetta unohtamatta!

© 2017 TFW Vantaa.

TFW VANTAA

Puutarhatie 18-24, talo D
01300 Vantaa, Finland

+358 (0)40 0758 085
info@tfwvantaa.com

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 6:45-8:30 ja
(ma ja pe 10.30 - 12.30)
sekä 16:30-20:00,
La 10:30-13:00 ja
sunnuntaina 15.30-19.00

Erikoisaukioloajat juhlapäivinä ja
pyhinä ilmoitetaan erikseen.

Ilmoittaudu tunneillemme
WODconnect-palvelussa.