Palvelut

Aki Sillman

Valmistuin 2011 joulukuussa Suomen urheiluhierojaopistosta, ja vuodesta 2012 ollaan alalla päätoimisesti oltu. 
Lisäkoulutuksia löytyy mm. niveltoiminnan edistämisestä ja kivun hoidosta, sekä purentalihasten käsittelystä. Kuivaneulauksen ammattilainen -nimike löytyy myös. Hierontoja löytyy aina puolesta tunnista puoleentoista. Paikalla pääsääntöisesti vain torstaisin. 
 
 
 

Tiina Kiiskinen

Myös taistelijat tarvitsevat kehonhuoltoa!

Vahvistusta joukkoomme tuo koulutettu hieroja Tiina Kiiskinen.

Spontaani innostuja, joka on aina valmis oppimaan uutta! Näillä sanoilla TFW Vantaan hieroja kertoo suhtautumisestaan unelmatyöhönsä. Tiina on opiskellut hierojan ammattitutkinnon erikoistuen urheilijan lihashuoltoon. Lisäksi hän on suorittanut laajan kirjon hyödyllisiä koulutuksia kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Monipuoliset koulutukset aina ravitsemuksesta unen merkitykseen sekä fysiikkavalmennuksesta psyykkisen valmentamisen opintoihin, tekevät Tiinasta alansa taitavan moniosaajan. Hän mainitsee vahvuudekseen liikkuvuuteen ja liikkeenhallintaan liittyvät asiat ja kertoo pitävänsä jokaista asiakastaan yksilöllisenä kokonaisuutena.

”Kehonhuolto on tärkeä osa hyvinvoinnin kokonaisuutta. Parhaat ja pysyvimmät tulokset saavutetaan liikunnan, ravitsemuksen, levon ja palautumisen tasapainolla.”

Tarkka työskentely ja timanttinen tekniikka ovat Tiinan parhaita puolia niin hierojana kuin myös muissa työtehtävissä. Sen lisäksi, että Tiina huoltaa kuntoon taistelijoitamme TFW:llä, hän työskentelee koripalloseura Tapiolan Hongassa naisten koripalloliigajoukkueen hierojana ja huoltajana sekä junioripuolella fysiikkavalmentajana.

Tiina on myös itse aktiivinen liikunnan harrastaja. Hän pelaa koripalloa ja haastaa itseään määrätietoisesti TFW:n toiminnallisissa harjoituksissa!

 Haluatko tutustua Tiinaan paremmin? Lue lisää verkkosivuilta (www.sportiina.fi) tai varaa aika hierontaan (https://vello.fi/sportiina/)

 

Nora Mårtensson

Toimin TFW Vantaalla fysioterapeuttina ja valmentajana.

Valmennuksen äärellä olen toiminut jo liki 15 vuotta. Tästä syystä fysioterapiani on vahvasti valmennus otteista ja ensisijainen tavoitteeni on tarjota jokaiselle asiakkaalle työkaluja ja opettaa, millä keinoilla he pystyisivät myös itse vaikuttamaan toimintakyvyn säilymiseen sekä ennaltaehkäisevästi tulevaisuudessa uusien vammojen syntyyn.

Työssäni hyödynnän aktiivisen kuntoutuksen tukena manuaalista terapiaa, jota kautta pystymme luomaan paremmat olosuhteet asiakkaan omalle harjoittelulle.

Otan vastaan eri ikäisiä sekä eri lähtökohdista tulevia asiakkaita. Voit hakeutua vastaanotolleni tavoitteenasi ennaltaehkäistä vammojen syntymistä, parantaaksesi suorituskykyä tai kuntoutuaksesi vammasta. Yhtä lailla tavoitteesi voi olla elämän laadun parantaminen tai toimintakyvyn ylläpitäminen.

Yksilöllisyys ja kokonaisuuden rakentaminen asiakkaiden silmin sekä kuntoutuksen vieminen loppuun asti, mahdollistaen niin arjen toiminnan kuin urheilu lajin asettamat vaatimukset ovat tärkeitä kulmakiviä työssäni.

Ammatillinen vahvuus: Tuki- ja liikuntaelin vammat, ylikuormitus vammat, leikkausten jälkeinen kuntoutus.

  • Olkapää
  • Selkä
  • Lonkka- ja alaraajat

Opintojen aikana pääsin kerryttämään ammatillista osaamistani mm. Australian Baletin, Suomen Kansallisoopperan asiantuntijoiden kanssa. Työelämässä olen tämän jälkeen toiminut yksityisellä urheilufysioterapia sektorilla.

Lajit joiden kanssa mm työskentelen:

  • Tanssi
  • Jalkapallo
  • Voimistelu
  • Taitoluistelu
  • Uinti
  • Juoksu
  • Pyöräily

Työni ensi sijainen tavoite on tukea juuri sinua, jotta tulevaisuudessa sinulla olisi mahdollisimman paljon terveitä harjoitus päiviä ja pystyisit tekemään itsellesi merkityksellisiä asioita!

 

Ajanvaraus ja tiedustelut
Puhelimitse: 0405170225
Sähköpostitse: coachphysio@outlook.com

 

Sosiaalisen median kautta
Instagram: coachphysio.martensson.nora
Facebook: Coachphysio.martensson.nora