+358 (0)40 0758 085 info@tfwvantaa.com

Mitä on Training for Warriors?

Training for Warriors (TFW) on yhdysvaltalaisen huippuvalmentajan Martin Rooneyn kehittämä harjoittelumetodi. Alunperin Training for Warriors kehittyi maailman parhaiden kamppailu-urheilijoiden harjoittelun työkaluksi.

Training for
Warriors

Mitä on Training for Warriors?

TFW:n 20 vuoden taipaleen aikana on kuitenkin tullut selväksi, että kehon ja mielen harjoittaminen TFW harjoitusmetodilla toimii kaikilla, niin kuntoilijoilla kuin huippu-urheilijoillakin. Ainoastaan tarvitaan tahtoa etsiä sisäinen taistelijasi ”Bring Out The Warrior Within”. TFW:llä me määrittelemme taistelijaksi jokaisen, joka on valmis tekemään töitä ja taistelemaan omia tavoitteitaan kohti.

TFW systeemin erottaa toisista harjoitusohjelmista sen kokonaisvaltainen lähestyminen harjoitteluun. Monipuolisen toiminnallisen harjoittelun ja voimaharjoittelun lisäksi harjoittelussa painotetaan ravinto- ja henkistä valmennusta. Kaikkea TFW harjoittelua ohjaa filosofiset perusteet, jotka ovat TFW harjoitusmetodin kulmakiviä. TFW ei ole urheilulaji vaan elämäntapa.

TFW Vantaalla sinä kilpailet vain itseäsi vastaan. Tällä hetkellä maailmassa on 260 TFW salia 30 eri maassa, joissa tuhannet käyttävät päivittäin TFW harjoitusmetodia nostaakseen itsensä seuraavalle tasolle. Jos sinä haluat tuntea olosi hyväksi ja samalla tulla vahvemmaksi, parantaa suorituskykyäsi, polttaa rasvaa tai saada lihaksia, Training For Warriors Vantaa on sinua varten.

Lisää aiheesta Training For Warriors kansainvälisillä sivuilla.

www.trainingforwarriors.com

Ilmoittaudu mukaan tunneille wodconnectissa ja liity jäseneksi salimme vastaanotossa tai ota yhteyttä

info@tfwvantaa.com

TFW Vantaa on toiminnallisen harjoittelun sali, joka on osa maailmanlaajuista TFW perhettä. Olitpa sitten minkätasoinen liikkuja hyvänsä, TFW Vantaa antaa hyvät eväät harjoitteluun ja hyvinvointiin vahvaa asennetta unohtamatta!

© 2017 TFW Vantaa.

TFW VANTAA

Puutarhatie 24,
01300 Vantaa, Finland

+358 (0)40 0758 085
info@tfwvantaa.com

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 6:45-8:30 ja
(ma ja pe 10.30 – 12.30)
sekä 16:30-20:00,
La 10:30-13:00 ja
sunnuntaina 16.30-18.00

Erikoisaukioloajat juhlapäivinä ja
pyhinä ilmoitetaan erikseen.

Ilmoittaudu tunneillemme
WODconnect-palvelussa.