674-866-6695
top of page

MARIA KESTI

Black Grunge
VALMENTAJA

Marian urheilutausta painottuu koripallon pariin, jota hän pelasi yli 20 vuotta niin SM- kuin maajoukkuetasolla.

Maria on kilpaillut myös yleisurheilussa ja HapKidossa ja harrastanut vuosia kuntosaliharjoittelua.

Toiminnalliseen voimaharjoitteluun Maria tutustui yli 10 vuotta sitten, jolloin siitä tuli aktiivinen osa hänen elämäänsä.

Maria valmensi koripallossa tyttöjä vantaalaisissa joukkueissa yli 10 vuoden ajan. Saksassa Düsseldorfissa asuessaan hän valmensi 2010-2012 niin Bezirksligassa kuin Oberligassa pelaavia naisten koripallojoukkueita, pelaten myös itse Oberligassa Giants Düsseldorfin joukkeessa. Kokemusta kansainvälisiltä pelikentiltä Marialta löytyy myös Pohjois-Italiasta vaihto-oppilasvuoden ajalta.

 

Marian työtausta on pääasiassa viestintätehtävistä yritys- ja talousviestinnän parista, ja hänellä on myös kansainvälistä työkokemusta HR-tehtävistä Talent, Leadership & Learning -osa-alueelta. Alanvaihdoksen jälkeen Maria työskentelee kätilönä synnytysten hoidon parissa ja TFW Vantaalla valmentajana sekä asiakaspalvelu- että viestintätehtävissä.

TFW -TAUSTA 

"TFW-systeemiin tutustuin reilut kaksi vuotta sitten, ja se vei sydämeni heti mennessään. Innostuin mahdollisuudesta

tavoitteelliseen, progressiiviseen harjoitteluun sekä TFW:n motivaatiotarinoihin kiteytyvään henkisen valmennuksen aspektiin. Tämän lisäksi TFW Vantaan mieletön yhteishenki oli kaltaiselleni joukkuepelaajalle timanttinen löytö. Löysin salilta niin liikunnan riemua, uusia ystäviä kuin yhteisön, josta tuli todella tärkeä osa arkeani ja merkittävä tekijä hyvinvointini kehittämisessä sekä ylläpitämisessä. Toimin TFW Vantaalla myös asiakaspalvelu -ja viestintätehtävissä, josta minulla on pitkä työtausta niin median kuin viestintätoimistomaailman puolelta.

Keväällä 2022 ryhdyin valmentamaan TFW Vantaalla.

Valmentajana päämääräni on auttaa asiakkaitamme pääsemään askel kerrallaan omiin tavoitteisiinsa ja voimaan paremmin elämässään. Olen valmentajana kannustava ja empaattinen, mutta pyrin myös haastamaan. Sopivasti epämukavuusalueen kautta kulkiessa tapahtuu kehitystä, ja kehitykseen vaaditaan aina "kitkaa" - lukuisia toistoja, sinnikkyyttä ja yritystä - kerta toisensa jälkeen. Kehitykseen tarvitaan myös sopivassa suhteessa palautumista, lepoa ja muun elämän tasapainoa.

 

Haluan ymmärtää jokaisen yksilöllisiä lähtökohtia harjoittelussa ja tukea asiakkaitamme näillä alueilla, jotta toivottua kehitystä tapahtuu ja motivaatio harjoittelussa säilyy myös läpi elämän tuulien ja myrskyjen.

 

Tuen taistelijoitamme TFW-systeemin noudattamisessa, jotta kukin saisi harjoittelusta mahdollisimman kokonaisvaltaista hyötyä ja lisää hyvinvointia elämäänsä."

Maria Kesti tfw_edited_edited.jpg
KOULUTUKSET
 • Strength & Barbell -ohjaajakoulutus, Spartan Academy

 • Levytankotekniikat -koulutus, Johanna Forsström

 • TFW Level 1 -ohjaajakoulutus

 • TFW Level 2 -ohjaajakoulutus

 • Kätilö, sairaanhoitaja Metropolia Ammattikorkeakoulu

 • Raskausshiatsu -hoitaja

 • Useita Suomen kätilöliiton koulutuksia

 • EA1 -ensiapukoulutus

 • Kansainvälisen talouden ja palvelujohtamisen opintoja Wuppertalin yliopistossa Saksassa

 • Radio- ja äänituotannon opinnot HEO Mediapaja

 • Tradenomi Haaga-Helia Ammattikorkeakoulu

 • 1. tason koripallovalmentajan tutkinto, Suomen koripalloliitto

 • 2. tason koripallovalmentajan tutkinto, Suomen koripalloliitto

 

bottom of page