674-866-6695
top of page

HIERONTA

Black Background
HIEROJA
Tiina Kiiskinen

Spontaani innostuja, joka on aina valmis oppimaan uutta! Näillä sanoilla TFW Vantaan hieroja kertoo suhtautumisestaan unelmatyöhönsä. Tiina on opiskellut hierojan ammattitutkinnon erikoistuen urheilijan lihashuoltoon. Lisäksi hän on suorittanut laajan kirjon hyödyllisiä koulutuksia kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Monipuoliset koulutukset aina ravitsemuksesta unen merkitykseen sekä fysiikkavalmennuksesta psyykkisen valmentamisen opintoihin, tekevät Tiinasta alansa taitavan moniosaajan. Hän mainitsee vahvuudekseen liikkuvuuteen ja liikkeenhallintaan liittyvät asiat ja kertoo pitävänsä jokaista asiakastaan yksilöllisenä kokonaisuutena.

 

”Kehonhuolto on tärkeä osa hyvinvoinnin kokonaisuutta. Parhaat ja pysyvimmät tulokset saavutetaan liikunnan, ravitsemuksen, levon ja palautumisen tasapainolla.” Tarkka työskentely ja timanttinen tekniikka ovat Tiinan parhaita puolia niin hierojana kuin myös muissa työtehtävissä. Sen lisäksi, että Tiina huoltaa kuntoon taistelijoitamme TFW:llä, hän työskentelee koripalloseura Seagullsissa miesten koripalloliigajoukkueen parissa.

Tiina on myös itse aktiivinen liikunnan harrastaja. Hän pelaa koripalloa ja haastaa itseään määrätietoisesti TFW:n toiminnallisissa harjoituksissa!

Tiina Kiiskinen

Ajanvaraus ja tiedustelut

Haluatko tutustua Tiinaan paremmin? Lue lisää verkkosivuilta tai varaa aika TÄSTÄ.

bottom of page