674-866-6695
 

HIERONTA

Black Background
HIEROJA
Tiina Kiiskinen

Spontaani innostuja, joka on aina valmis oppimaan uutta! Näillä sanoilla TFW Vantaan hieroja ja valmentaja kertoo suhtautumisestaan unelmatyöhönsä. Tiina on opiskellut hierojan ammattitutkinnon erikoistuen urheilijan lihashuoltoon. Lisäksi hän on suorittanut laajan kirjon hyödyllisiä koulutuksia kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Monipuoliset koulutukset aina ravitsemuksesta unen merkitykseen sekä fysiikkavalmennuksesta psyykkisen valmentamisen opintoihin, tekevät Tiinasta alansa taitavan moniosaajan. Hän mainitsee vahvuudekseen liikkuvuuteen ja liikkeenhallintaan liittyvät asiat ja kertoo pitävänsä jokaista asiakastaan yksilöllisenä kokonaisuutena.

 

”Kehonhuolto on tärkeä osa hyvinvoinnin kokonaisuutta. Parhaat ja pysyvimmät tulokset saavutetaan liikunnan, ravitsemuksen, levon ja palautumisen tasapainolla.” Tarkka työskentely ja timanttinen tekniikka ovat Tiinan parhaita puolia niin hierojana kuin myös muissa työtehtävissä. Sen lisäksi, että Tiina huoltaa kuntoon taistelijoitamme TFW:llä, hän työskentelee koripalloseura Seagullsissa miesten koripalloliigajoukkueen parissa.

Tiina on myös itse aktiivinen liikunnan harrastaja. Hän pelaa koripalloa ja haastaa itseään määrätietoisesti TFW:n toiminnallisissa harjoituksissa!

Ajanvaraus ja tiedustelut

Haluatko tutustua Tiinaan paremmin? Lue lisää verkkosivuilta tai varaa aika TÄSTÄ.

HIEROJA
Aki Sillman
Tiina Kiiskinen
Aki Sillman

"Valmistuin 2011 joulukuussa Suomen urheiluhierojaopistosta, ja vuodesta 2012 olen ollut päätoimisesti alalla."

Lisäkoulutuksia Akilla on muun muassa niveltoiminnan edistämisestä ja kivun hoidosta, sekä purentalihasten käsittelystä. Kuivaneulauksen ammattilainen -nimikettä Aki kantaa myös.

 

Hierontoja Aki tekee aina 30 minuutista 90 minuuttiin. Paikalla TFW Vantaalla syyskuusta 2022 eteenpäin, pääsääntöisesti vain torstaisin. 

Ajanvaraus ja tiedustelut

www.vello.fi/akisillman