674-866-6695
top of page

HELENA TOIVANEN

Black Grunge
VALMENTAJA

Helenan tunnistaa helposti energisyydestä, kovasta äänestä sekä hersyvästä naurusta, joka raikuu TFW Vantaan keltaisten seinien sisällä.

"Olen treenaajana periksiantamaton ja sinnikäs, teen liikkeet huolella ja haastan itseäni sekä muita taistelijoita parempiin suorituksiin. Aina voi kehittyä! "

Olen koko aikuisikäni harrastanut monipuolisesti erilaista liikuntaa, pääsääntöisesti erilaisia ryhmäliikuntamuotoja. Minua on aina kiinnostanut kokeilla kaikkea uutta ja erilaista, esimerkiksi kuntosaliharjoittelu, kuntonyrkkeily, erilaiset tanssilliset tunnit, voimaharjoittelu, toiminnallinen harjoittelu, kehonhuolto, jooga ja niin edelleen. Frisbeegolfia olen harrastanut mieheni kanssa aktiivisesti jo monta vuotta."

TFW -TAUSTA 

"Aloitin harjoittelemaan Vantaan TFW:llä vuonna 2020 alkuvuodesta. Aloitin valmentamisen Vantaan TFW:llä keväällä 2022 käytyäni TFW Level 1-koulutuksen.

Halusin treenaamiseen lisää haastetta ja päädyin lopulta Vantaan TFW:lle, koska täällä on aivan loistava yhteishenki. TFW:llä treenataan monipuolisesti, tavoitteellisesti, turvallisesti sekä yhdessä toisiamme kannustaen. Meillä on aivan mahtava yhteisö, jossa iloitaan yhdessä omista ja toisten onnistumisista. Meillä on erilaisia konkreettisia keinoja tuoda esiin meidän mahtavia taistelijoita, kuten ennätyskello (aina ennätysten tekemisen yhteydessä kukin pääsee soittamaan kelloa!), kuukauden taistelija-titteli ja tämän kultainen tanko, erilaisista haasteista ansaittavat rannekkeet ja paljon enemmän.

TFW ei ole pelkkää fyysisen puolen kehittämistä ja kunnon kohotusta, vaan meillä keskitytään kokonaisvaltaisesti mielen ja kehon treenaamiseen, jossa tavoite on saada pysyviä hyviä elämäntapoja ja voida hyvin jokapäiväisessä elämässä. Kaiken lisäksi treenaaminen meillä on hauskaa!"

Hellu_edited_edited_edited.jpg
KOULUTUKSET

TFW Level 1 -koulutus

bottom of page