674-866-6695
top of page

MARIA SEPP

Black Grunge
VALMENTAJA

Maria on positiivinen, rohkea, ulospäinsuuntautunut rämäpää, joka on kova puhumaan - kova ääni kuuluu kyllä ja yleensä erityisesti kannustaessa! Pilkettä silmäkulmasta löytyy aina, ja huumori on iso osa Mariaa ja Marian elämää.

 

"Nauru pidentää ikää, ja tavoittelenkin isoisoäitini miltei 100 vuotta kestänyttä elämää!"

Olen harrastanut liikuntaa pienestä lapsesta lähtien. Kaikkea yleisurheilusta jalkapalloon. Tanssi on TFW:n lisäksi lähellä sydäntä ja kilpatanssin parissa hurahtikin junnuna miltei 7-vuotta. Yhdessä tekeminen ja ryhmässä liikkuminen on aina ollut juttuni ja olenkin ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja (les mills, Zumba, step-up jne) viimeiset kymmenen vuotta. 

Päivätyössäni olen viimeiset 20-vuotta työskennellyt myynnin, asiakaskokemuksen ja -hankinnan sekä operatiivisen johtamisen parissa esihenkilöroolissa, miltei koko työurani ajan. Työssäni tärkein tehtäväni on mahdollistaa tiimini onnistuminen omassa työssään ja tavoitteisiin pääsyssä. Valmennan tiimiäni henkilökohtaisesti, erityisesti paremman palvelu-, ja asiakaskokemuksen näkökulmista. Uskon, että tästä kokemuksesta on hyötyä, myös auttaessani TFW:llä taistelijoita onnistumaan omissa tavoitteissaan.

TFW -TAUSTA 

"Olen harjoitellut TFW Vantaalla 4 vuotta. Minulle isoin juttu TFW:llä on yhteisöllisyys. Me ollaan "familia", ja salille tullessa kohtaa yleensä vain iloisia ja innostuneita kasvoja. Täällä meillä, kaikki haluavat toisilleen vain hyvää, kannustavat ja jopa kannattelevat toisiaan. Tämä on niin mieletöntä, että jos meidän riemuamme, yhdessä tekemistämme ja onnistumistamme voisi purkittaa, maailma olisi niin paljon parempi paikka! #tfw4life"

Maria Sepp_edited.jpg
KOULUTUKSET
  • Zumba- ohjaajalisenssi

  • TFW level 1 -ohjaajakoulutus

  • Strength & Barbell -ohjaajakoulutus, Spartan Academy

bottom of page